De Schakel

vzw - LIMBURGIA

Limburgse Vereniging voor Doven en Slechthorenden

http://www.vzw-limburgia.be/Images/Limburgensia.jpg
Welkom bij de Limburgse vereniging voor doven en slechthorenden Wat vinden jullie van de nieuwe site? Volg ons op Facebook Vind weer nieuwe foto's op onze site Kalender is weer aangepast Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je bent je hier: LedenbewegingWelkom bij vzw-Limburgia

Ledenbeweging Algemeen


Sinds het ontstaan van de dovenmaatschappij Limburgia kunnen doven en slechthorenden zich een lidmaatschap aangaan bij onze vereniging. Dit is vergelijkbaar met wanneer een individu zich aansluit bij een toneelvereniging, vakbondsorganisatie, sportclub, en dergelijke meer.
Aansluiten bij onze vereniging staat gelijk als toetreden tot de Ledenbeweging van vzw Limburgia. Naast de eigen Ledenbeweging heeft men nog de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze afdelingen "Limburgia Senioren" (voor 55-plussers) of bij Lidosport Hasselt (voor sportactiviteiten).
Hier is echter de voorwaarde dat men eerst lid is van de Ledenbeweging. Pas dan kan men toetreden tot de afdelingen die onder vzw Limburgia ressorteren.

Administratief beheer:

Marijke Das

Medewerkers:

Jozef Devroye - Greta Wanten

 

 


Het jaarlijks lidgeld voor de Ledenbeweging van vzw Limburgia bedraagt 10,00 euro per persoon voor 2017.
Het lidmaatschap biedt dan ook de volgende voordelen:

  • Men is automatisch lid van Fevlado en men ontvangt een Fevlado-pasje

  • Korting bij de activiteiten van Limburgia

  • Maandelijks nieuwsbrief via e-mail

Men kan op ieder tijdstip van het jaar lid worden zijn/haar lidgeld betalen. Wij raden aan dat het lidgeld van het daaropvolgende jaar dient betaald te zijn voor eind november. Dit kan door middel van betaling aan de verantwoordelijken van de Ledenbeweging, Marijke Das en Greta Wanten ofwel per overschrijving op van Limburgia - Ledenbeweging:IBAN: BE21735113617603 met vermelding van uw naam, adres, lidgeld jaar 20xx.


 

Onze SponsorsCera

Fortis

Dankzij deze sponsors is het realiseren van deze website een feit. Momenteel doet Carla Vandormael het onderhoud van de website, zij is dus de webmaster van deze site. Wilt u in contact komen met de webmaster klik dan hier.