De Schakel

vzw - LIMBURGIA

Limburgse Vereniging voor Doven en Slechthorenden

http://www.vzw-limburgia.be/Images/Limburgensia.jpg
Welkom bij de Limburgse vereniging voor doven en slechthorenden Wat vinden jullie van de nieuwe site? Volg ons op Facebook Vind weer nieuwe foto's op onze site Kalender is weer aangepast Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je bent je hier:
Limburgia SeniorenWelkom bij vzw-Limburgia

Limburgia Senioren


Door mogelijkheden om vroegtijdig met pensioen te gaan, de toenemende vrijetijdsbesteding en de uitgebreide mogelijkheden is het voor de 55-plussers vrijwel moeilijk deel te nemen aan activiteiten die door horende verenigingen binnen hun kerkdorp worden gepresenteerd. Ook al is er zeer veel variatie te vinden die de maatschappij ons aanbiedt, toch omwille van gehoor- en communicatieproblemen gaan doven en slechthorenden niet op het aanbod in. Begrijpelijkerwijze verkiezen zij activiteiten te beoefenen samen met hun lotgenoten, in een huis waar iedereen elkaar verstaat en dit in een ongedwongen, ontspannende sfeer, binnen ieders mogelijkheden en gebreken. Om de 14 dagen, telkens op dinsdag vanaf 10.00 uur gaan de deuren van De Schakel open voor onze senioren. Het is een ontmoetingsplaats voor een leuke babbel, ontspanningsactiviteiten (petanque, kaarten, darts en andere spelen) maar ook gelegenheid tot vorming of bv. kienen. Buiten de vaste seniorendinsdagen worden ook uitstapjes of bedrijfsbezoeken gemaakt. Daarom kijken deze mensen telkens opnieuw uit naar de eerstvolgende seniorendag in De Schakel. Zowel in de zomer als in de winter staan tal van activiteiten en bezigheden op het programma. En is er voor elk wat wils. Wil je je vrije tijd nuttig invullen, dan loont het zeker de moeite om eens bij ons langs te komen. Neem ook een kijkje in onze agenda op de voorpagina van deze website.

 

Onze SponsorsCera

Fortis

Dankzij deze sponsors is het realiseren van deze website een feit. Momenteel doet Carla Vandormael het onderhoud van de website, zij is dus de webmaster van deze site. Wilt u in contact komen met de webmaster klik dan hier.