De Schakel

vzw - LIMBURGIA

Limburgse Vereniging voor Doven en Slechthorenden

http://www.vzw-limburgia.be/Images/Limburgensia.jpg
Welkom bij de Limburgse vereniging voor doven en slechthorenden Wat vinden jullie van de nieuwe site? Volg ons op Facebook Vind weer nieuwe foto's op onze site Kalender is weer aangepast Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je bent je hier:
PartnersWelkom bij vzw-Limburgia

Partners.

't Lindehof is een zalencomplex en café gelegen aan de Rechterstraat 43 te Hasselt-Kuringen, waar men gebruik kan maken van verschillende faciliteiten.

Zo beschikken wij over verschillende lokalen voor o.a. vormingsdagen, seminaries, conferenties, tentoonstellingen, beursen, verkoopsdagen, mode shows en workshops.
Verder kan men in één van de zalen, trouwfeesten, galadiners, personeelsfeesten, koffietafels en activiteiten voor kleinere groepen organiseren.
De zaal is vrij van cateraars.
Wij verhuren niet voor fuiven.
Huurders kunnen gebruik maken van een ruime parking, een kleine of grote keuken en WIFI.

’t Lindehof is een ondersteunend initiatief ten voordele van de vzw LIMBURGIA Limburgse vereniging voor Doven en Slechthorenden.<

Verantwoordelijke:

Luc Vandevenne

GSM nummer:

0474-64 69 64

Emailadres:

zaallindehof@gmail.com

Website

www.tlindehof.be

 


 naar boven

 

Onze SponsorsCera

Fortis

Dankzij deze sponsors is het realiseren van deze website een feit. Momenteel doet Carla Vandormael het onderhoud van de website, zij is dus de webmaster van deze site. Wilt u in contact komen met de webmaster klik dan hier.